underside_billedeunderside_billede

Hvad der er sparet er ikke altid tjent når det gælder valg af bestyrelse!

En professionel bestyrelse kan nemt tjene sig selv hjem, og i visse tilfælge være helt uonværlige for virksomhedens overlevelse!

Kandidater

Professionelle kandidater til en bedre bestyrelse

Når der skal udpeges professionelle kandidater til en ny bestyrelse, er det et godt råd at lade os sammen med jer selv indgå i processen. En forkert sammensat bestyrelse med de forkerte mennesker kan nemt vise sig at være en katastrofe for virksomheden, som det måske senere vil vise sig umuligt at rette op på.

Vi har det nødvendige know-how, den nødvendige erfaring og kan tilbyde en bred vifte af egnede kandidater, som I kan vælge imellem med rådgivning af os. Vores kandidater har et indgående kendskab og erfaring fra mange forskellige brancher, som vi nu stiller til rådighed for jeres virksomhed.

Det kan være dyrt at spare på bestyrelsen, lad os derfor hjælpe jer med at finde de rigtige kandidater, som kan være med til at udvikle jeres virksomhed på den rigtige måde og skabe større lønsomhed.

Kontakt os gerne snarest muligt og lad os få en indledende drøftelse af, hvorledes vi får udvalgt de rigtige kandidater til jeres bestyrelse og efterfølgende sammensat en bestyrelse, som kan skabe resultater.

Kvalitet – også i en bestyrelse – behøver ikke koste en mindre formue

En professionel bestyrelse kan i mange, mange tilfælde tjene sig selv hjem i mangefold. Lad os hjælpe jer med at finde de rigtige kandidater at vælge imellem. Vi har et netværk af erhvervsledere, igangsættere og kandidater med erfaring i bestyrelsesarbejde, som står i kulissen og venter på at hjælpe jer.

Alt dette og mere til kan I læse mere om her på hjemmesiden. Ring også gerne til os med eventuelle spørgsmål, vi er altid klar med sober vejledning og gode råd.

 

ac93edd3ca-ny bestyrrelse billede

Thomas Betak

Tlf : 50 87 87 00

Thomas er Iværksætter med stort i og har en umættelig kreativitet især inden for spiciale løsninger indenfor it, Thomas har selv drevet it virksomhed i mere end 8 år og driver i dag kunsulent virksomheden Betak Danmark.

Thomas er desuden under udannelse som el installatør og har i forvejen en eliktrikker udannelse, samt en projekt leder udannelse.

Kasper B

Kasper Nielsen

Tlf : 30 29 87 87

Med mere end 10 Års erfaring er Kasper et god bud på et bestyrelses medlem der har prøvet lidt af hver, Kasper har erfaring som bestyrelses medlem inden for detail handel, internet handel, B2B samt indkøb i og udenfor europa.

Kasper Har desuden selv været direktør for en række selskaber gannem de sidste 12år. Og har i den forbindelse været med i gode som dårlige tider.